Isfahan Rug

 Tæpper er en af ​​de første kunstneriske håndværk, som er blevet vævet siden oldtiden i Persien. Iranske Tæpper har altid været berømt over hele verden. Næsten alle internationale turister køber selv en lille iransk tæppe i løbet af deres ture i Iran. Den ældste persisk tæppe blev fundet i Sibirien, og går tilbage til 500 år f.Kr. På nuværende tidspunkt er det bevares under gode forhold i Hermitage Museum i Rusland (St. Peters Burg).
 The Art of Enamel Work( Minakari)
Kunsten at Minakari eller Emaljering kaldes miniature af brand samt udsmykningen af ​​metal og fliser med mina glasur. Minakari eller Emaljering er malerkunsten, farve og ornamenting overfladen af ​​metaller ved at fusionere over det strålende farver, der er indrettet i en indviklet design.
Mina er den feminine form af Minoo i persisk, hvilket betyder himlen. Mina refererer til Azure farven på himlen.
 
 Inlaid Work (Khātam)
Khatam (persisk: خاتم) er en persisk version af intarsia, kunstformer, som dekorere overfladen af ​​træ artikler med sarte stykker træ, ben og metal præcist skåret geometriske former. Khatam er også hovedstaden i Khatam County i Iran. Khatam kari (persisk: خاتمکاری) er kunsten at skabelsen af ​​en Khatam. Almindelige materialer, der anvendes i konstruktionen af ​​indlagte artikler er guld, sølv, messing, aluminium og snoet tråd. Kunstværker med mindre indlagte stykker er generelt mere højt værdsat.
 www.irangazette.com/en.Isfahan.Khatam Tissue box
 Engraving (Qalam-Zani)
Det er en af ​​de traditionelle håndværk i Iran, at dets oprindelse går tilbage til Sogians periode, der levede i Kaukasus omkring 5000-7000 år siden og havde ariske oprindelse. Gravering er udført på forskellige metaller, såsom kobber, messing, sølv, guld og også nogle legeringer. At gravere først bagsiden af ​​arbejdet er dækket af tjære for at forhindre arbejdet forårsager meget støj, såvel som at punkteret som følge af hamring.
 
Isfahan Calligraphy
Den arabiske skrift blev vedtaget i Iran ganske kort efter den islamiske erobring af AD 642, hovedsagelig fordi det var den officielle manuskriptet til den nye stat, hvori Iran blev inkorporeret. Kalligrafi er den højeste kunstform af den islamiske civilisation, og ligesom alle former for kunst, der kom i kontakt med Iran, blev det udvidet og udviklet af perserne.
 www.irangazette.com/en.Isfahan.caligraphy
 Tile Work
Historie flise (glaseret tegl), fremstilling og dekoration i Iran, går tilbage til den forhistoriske periode. Det har en vigtig position blandt de forskellige dekorative kunst i iranske arkitektur. Fire vigtigste dekorative elementer kunne kategoriseres her. De er sten udhugningen, mursten arbejde, stuk og fliser paneler. Den indviklede fremstillingsmåden, design og type materialer, der anvendes i disse fire metoder har udviklet sig som følge af naturlige faktorer, økonomiske og politiske konsekvenser.
 www.irangazette.com/en.Isfahan.tiework1
 Persisk Miniature Håndarbejde
En persisk miniature er en rigt detaljeret miniature maleri, der forestiller religiøse eller mytologiske temaer fra den region i Mellemøsten nu kendt som Iran. Kunsten at miniature maleri i Persien blomstrede fra det 13. gennem det 16. århundrede, og fortsætter den dag i dag, med flere samtidskunstnere producerer bemærkelsesværdige persiske miniaturer. Disse delikate, frodige malerier er typisk visuelt imponerende, med en detaljeringsgrad, som kun kan opnås med en meget fin hånd og en meget lille pensel.
 Persisk Miniature Håndarbejde
Source: http://www.irangazette.com/ 

 

Join Our Social Networks Today & Claim Your Discount. T&C applies

persianhandicrafts_Home persianhandicrafts_blog persispersianhandicrafts_facebook persianhandicrafts_google_plus persianhandicrafts_tumblr persiansouvenir_blogspot persianhandicrafts_twitter persianhandicrafts_pinterest persianhandicrafts_instagram